طرز تهیه ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت
به گزارش کد الکترونیک، ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت، یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی است که با قارچ تهیه می گردد و ترکیب آن به گونه ای است که دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. در این مطلب با طرز تهیه ترشی قارچ و نکات مربوط به آن آشنا خواهید شد.
قارچ یکی از سبزیجاتی است که مصرف آن به افراد دارای کلسترول بالا توصیه می شود. زیرا این ماده غذایی فاقد کلسترول و چربی است و آنزیم هایی دارد که به کاهش سطح کلسترول خون یاری می نماید.
در تهیه ترشی قارچ می توان از سبزیجات مختلفی استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با یک نوع ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت آشنا کنیم که چاشنی آن سرکه و آب گوجه فرنگی است و معمولا به صورت تند تهیه می شود. برای آشنایی با طرز تهیه این ترشی خوشمزه و خواص زیتون با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت
زیتون بدون هسته | 400 گرم |
قارچ نگینی خرد شده | 2 لیوان |
کنسرو ذرت | 1 لیوان |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 عدد |
روغن زیتون | 1/2 پیمانه |
سرکه | 1 پیمانه |
آب گوجه فرنگی | 2 پیمانه |
پودر انبه | 1 قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز تند | به میزان دلخواه |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت
- گوجه را خرد نموده در یک ظرف دردار بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت 2 الی 3 روز بماند و سپس آن را صاف کنید.
- قارچ و فلفل دلمه ای را شسته و بر روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شوند.
- فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
- زیتون را به صورت حلقه ای خرد کنید.
- قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون، کنسرو ذرت، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط نموده و در یک شیشه استریل کاملا خشک بریزید.
- در ظرفی سرکه، نمک و آب گوجه فرنگی را بجوشانید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.
- شیشه را کاملا پر کنید، درب شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
- بعد از حدود 15 روز ترشی آماده و قابل استفاده است.
نکات مهم و اصولی در تهیه ترشی قارچ مخلوط با زیتوان و ذرت
- برای تهیه ترشی بهتر است از شیشه هایی با دهانه باز بهره ببرید.
- بهتر است ترشی را به مقدار کم، تهیه و مصرف کنید.
- میزان تندی این ترشی را بسته به ذائقه خود می توانید کم و زیاد کنید.
برای آشنایی با خواص قارچ به مقاله زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید:آشنایی با خواص قارچ خوراکیخواص ذرت و فواید آن را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید:همه چیز درباره خواص ذرت و فواید آنآشنایی با خواص زیتون
زیتون یکی از میوه هایی است که به مصرف آن بسیار توصیه شده و دارای خواص بی شماری است. از خواص زیتون می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- زیتون حاوی نوعی چربی است که می تواند جایگزین مناسبی برای انواع چربی ها باشد. پیوند های موجود در این نوع چربی راحت تر شکسته می شوند و مانند دیگر انواع چربی در بدن انباشته نمی شود؛ بنابراین مصرف زیتون باعث کاهش وزن می شود.
- مصرف زیتون باعث افزایش هورمون سروتین در بدن شده که این هورمون احساس سیری را در فرد تقویت می نماید، بنابراین مصرف زیتون منجر به کاهش اشتها و احساس سیری می شود.
- آنتی اکسیدان های موجود در زیتون از اکسیداسیون کلسترول جلوگیری نموده و مانع نارسایی قلبی و سکته های قلبی می شوند.
- اسید اولئیک موجود در زیتون می تواند به کاهش فشار خون بالا یاری کند.
- آنتی اکسیدان های ضد التهاب موجود در زیتون به عنوان یک ایبوپروفن طبیعی عمل می نماید.
- آنتی اکسیدان های قوی و خواص ضدالتهابی زیتون، آن را به یک محافظ طبیعی در برابر سرطان تبدیل نموده است.
- زیتون سیاه منبع خوبی از ویتامین E است که سریعا در خنثی کردن رادیکال های آزاد موجود در بافت چربی عمل می نماید. ویتامین E می تواند فرایند های سلولی را بهبود بخشد و این خاصیت ویتامین E به هنگام ترکیب آن با چربی های سودمند در بالاترین سطح خود قرار می گیرد.
- بسیاری از کارشناسان تایید نموده اند که یک رژیم غذایی حاوی زیتون منجر به کاهش خطر وقوع سرطان روده عظیم می شود.
- خاصیت ضدالتهابی زیتون باعث شده که برای افراد مبتلا به آلرژی مفید باشد و عصاره زیتون به عنوان یک آنتی هیستامین در سطح سلولی عمل می نماید. زیتون همچنین می تواند جریان خون را افزایش دهد و به کاهش اثرات بسیاری از بیماری ها مانند آسم یاری کند.
- زیتون سیاه حاوی اسید های چرب و آنتی اکسیدان هایی است که باعث محافظت، حفظ رطوبت و تغذیه سلول های پوست می شود. ویتامین E موجود در روغن زیتون پوست را از خطر اشعه ماوراء بنفش محافظت می نماید و از پیری زودرس و بروز سرطان پوست جلوگیری می نماید.
- روغن زیتون حاوی ویتامین A بوده و یک فنجان از آن می تواند 10 درصد از ویتامین A مورد احتیاج روزانه را برای شما فراهم کند.
- مصرف زیتون باعث افزایش سطح گلوتاتیون در خون می شود. گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان با ارزش است که سطوح پایین آن در خون می تواند منجر به فشار خون بالا، چربی بالا و به خطر افتادن سلامت کلی بدن شود. در حالی که سطوح بالای این آنتی اکسیدان با سلامت بهتر و پیشگیری از سرطان رابطه مستقیم دارد.
- زیتون، سرشار از آهن است، بنابراین مصرف آن می تواند باعث تقویت توانایی گلبول های قرمز خون در حمل اکسیژن و عملکرد مناسب بسیاری از آنزیم ها و سیستم ایمنی بدن شود.
گروه آشپزی کد الکترونیک
منبع: setare.com