طرز تهیه پاستا ساده خانگی به 10 روش آسان و فوری
به گزارش کد الکترونیک، عاشق پاستا هستید و می خواهید در کمترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و مغذی برای خودتان یا خانواده تان تهیه کنید؟ پس طرز تهیه پاستا ساده خانگی را به 10 روش در ادامه بخوانید تا بتوانید هر زمان خواستید پاستایی خوشمزه و فوری اما ساده بپزید.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه ساده
- انواع پاستا 400 گرم
- سس پستو 190 گرم
- کلم پیچ 150 گرم
- نخود فرنگی 250 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پاستا پنه ساده
برای تهیه پاستا پنه ساده کافی است اسپاگتی یا ماکارونی مد نظرتان را طبق دستور بسته اش بپزید و بعد کلم پیچ و نخود فرنگی را برای 1 تا 2 دقیقه آخر زمان پخت اضافه کنید. در نهایت هم پاستا و سبزیجات را آبکش کنید و با سس پستو در ظرف مدنظرتان خوب مخلوط کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با مرغ
- پاستا 180 گرم
- مرغ سوخاری یا گریل شده 150 گرم
- آرد ساده 1 قاشق غذاخوری
- کره 100 گرم
- قارچ پوست کنده و ورقه شده 8 عدد
- پیاز خرد شده 1 عدد
- خامه 1/5 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
طرز تهیه پاستا با مرغ
ابتدا پاستا را در ظرفی حاوی آب نمک در حال جوش روی حرارت زیاد بپزید تا نرم شوند. در همین حین مرغ، آرد و میزانی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا مرغ به خوبی مزه دار گردد سپس کره را در یک ماهیتابه بسیار بزرگ روی حرارت میانه رو به بالا گرم کنید. وقتی کف کرد قارچ و پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شده و پیازها کمی طلایی شوند تفت دهید. اکنون حرارت را ملایم نموده و مرغ را اضافه کنید. هم بزنید تا همه چیز ترکیب گردد و سپس آب بریزید و اجازه دهید حباب بزند و حرارت را کم کنید. وقتی مرغ پخت خامه را هم بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
اکنون پاستا را آبکش کنید و 6 تا 8 قاشق غذاخوری از آب ماکارونی را نگه دارید. پاستا را داخل مخلوط سس بریزید و آب پاستا را اضافه کنید تا سس پاستایی که اضافه نموده اید به قوام دلخواه شما برسد. بلافاصله سرو کنید. نوش جان!
مواد لازم برای تهیه پاستا چیکن فاهیتا
- پاستا (پنه یا فوسیلی) 400 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- پیاز نازک (خلال شده) 1 عدد
- فلفل قرمز و سبز (نازک ورقه شده) 1 عدد (از هر کدام)
- فیله سینه مرغ (نازک برش خورده) 2 عدد
- پونه کوهی خشک 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا دودی 1 قاشق چایخوری
- گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
- زیره آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
- خامه 75 گرم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر چدار 100 گرم
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا
پاستا را در یک قابلمه آب جوش بپزید تا کمی نرم گردد قدر چند قاشق از آبی که از آبکش پاستا دارید را نگه دارید. در همین حال، روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت میانه رو به بالا گرم کنید. پیاز و فلفل را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که آغاز به رنگ شدن کند سرخ کنید. فلفل و پیاز را به یک طرف فشار دهید و مرغ و ادویه را اضافه کنید. 5 دقیقه سرخ کنید، سپس مرغ را با فلفل ها هم بزنید.
خامه را به مخلوط مرغ اضافه کنید، سپس به آرامی آب ماکارونی ذخیره شده را اضافه کنید بعد با نمک و فلفل و سبزیجات داخل مواد اولیه، مخلوط را مزه دار کنید سپس پاستا را داخل آن بریزید و اجازه دهید چند دقیقه گرم گردد. پاستای آماده را در چند ظرف تقسیم کنید و رویش پنیر بپاشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- پیاز سفید خرد شده 1 عدد
- سینه مرغ 400 گرم
- آب مرغ 3 فنجان
- خامه غلیظ 2 فنجان
- قارچ نازک خرد شده 250 گرم
- ریحان تازه بزرگ خرد شده 1 برگ
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل 1/2 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
- پاستا فتوچینی 500 گرم
- پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
- پنیر پارمزان برای تزیین به میزان لازم
تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
برای تهیه پاستا آلفرودو ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم گردد. سپس مرغ را اضافه کنید و بپزید تا دیگر صورتی نباشد بعد قارچ ها را در تابه ای جداگانه تفت دهید تا کاملا پخته شوند. آب مرغ، خامه، پیاز، قارچ، ریحان، نمک، فلفل، پودر سیر و پاستا را به مرغ اضافه کنید بعد به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که پاستا آل دنته گردد بپزید در نهایت هم پنیر پارمزان را اضافه کنید و سرو کنید. جزییات طرز تهیه پاستا آلفردو را در کتاب کاله بخوانید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با پنیر گودا
- پاستا پنه 2 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- کره 4 قاشق غذاخوری
- آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 1 پیمانه
- خامه صبحانه 1/2 پیمانه
- پنیر گودا 2 پیمانه (رنده شده)
- جعفری 1 قاشق چایخوری (خرد شده)
- سینه مرغ 2 پیمانه (پخته و خرد شده)
- کنسرو نخود فرنگی 1 پیمانه
- آرد سوخاری 1/2 پیمانه
تهیه پاستا با پنیر گودا
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا فر را با دمای 200 درجه گرم کنید و ظرف سرو را با کره چرب کنید. سپس پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بندی در آب و نمک در حال جوش بپزید و بعد از پخت آبکش نموده و کنار بگذارید. در یک قابلمه روی حرارت میانه رو به پایین، سس را آماده کنید. کره را ذوب نموده و آرد را به آن اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. سپس آب مرغ و خامه را به تدریج اضافه نموده و پنیر گودا رنده شده را به همراه نمک، فلفل سیاه و جعفری بریزید و هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست گردد. مرغ پخته شده و نخود فرنگی را به سس اضافه کنید و پس از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید.
در نهایت سس را با پاستا مخلوط نموده و در ظرف بریزید. روی پاستا آرد سوخاری بپاشید و 25 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شده و سطح آن طلایی گردد. پاستا گودا شما آماده سرو است!
مواد لازم برای تهیه پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی
- پاستا پنه 300 گرم
- سیر 2 حبه
- پودر فلفل چیلی نصف قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی 400 گرم
- پونه کوهی خشک شده نصف قاشق چای خوری
- برگ اسفناج تازه 120 گرم
- پنیر پارمسان پودری 25 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی
برای تهیه پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی ابتدا پیاز و سیر را خرد نموده و در روغن زیتون تفت دهید هم زمان پاستا را طبق دستور پخت روی بسته بپزید و آبکش کنید بعد گوجه فرنگی ها را خرد نموده و به همراه فلفل چیلی و پونه کوهی به تابه مخلوط پیاز اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید. بعد اسفناج را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. در نهایت هم پاستا را به سس اضافه نموده و هم بزنید. نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید و پاستای خود را با پنیر پارمسان و برگ اسفناج تزیین و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا بادمجان
- بادمجان دلمه ای 1 عدد
- ماکارونی ریگاتو 340 گرم
- پیاز زرد 1 عدد
- سیر 2 حبه
- گوجه فرنگی میانه 3 عدد
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- برگ ریحان و دانه آفتابگردان به میزان لازم
- سرکه بالزامیک به میزان لازم
طرز تهیه پاستا بادمجان
اولین کار برای تهیه پاستا بادمجان ساده این است که بادمجان را خرد نموده و سرخ کنید سپس پیاز و سیر را تفت داده و گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و خوب مواد را با هم بپزید تا سس جا بیفتد. در نهایت هم پاستای پخته و آبکش شده را به مخلوط اضافه کنید. پاستای ساده بادمجان شما آماده است نوش جان! جزییات و فوت وفن های لازم برای تهیه پاستای بادمجان را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا سوسیس ساده
- سوسیس 4 عدد
- پیاز (خرد شده) 1 عدد
- سیر (خرد شده) 2 حبه
- پودر فلفل چیلی 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی (خرد شده) به میزان لازم
- پاستا 400 گرم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه پاستا سوسیس
برای تهیه پاستا ساده با سوسیس ابتدا سوسیس ها را خرد نموده و سرخ کنید سپس پیاز، سیر، فلفل چیلی و گوجه فرنگی را به سوسیس اضافه کنید و تفت دهید. در نهایت مخلوط سوسیس را با پاستای پخته و آبکش شده مخلوط و سرو کنید. جزییات طرز تهیه پاستا سوسیس را در کتاب کاله مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستای ساده با اسفناج و پارمسان
- پاستا 250 گرم
- کره 3 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- اسفناج 5 یا 6 پیمانه
- پنیر پارمسان نصف پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پاستای ساده با اسفناج و پارمسان
برای تهیه ساده با اسفناج ابتدا پاستا را در آب جوش بپزید تا آلدانته گردد سپس کره را در یک قابلمه آب کنید و سیر را تفت دهید بعد اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم گردد. در نهایت هم پاستا، پنیر پارمسان، نمک، فلفل و ادویه دلخواه را اضافه نموده و مخلوط کنید سپس پاستا را در ظرف بکشید و با باقی پنیر پارمسان و مغز دلخواه (گردو، میوه کاج) تزیین کنید. جزییات پخت پاستای اسفناج را در کتاب کاله مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستای ساده سبزیجات
- خامه ترش 200 گرم
- اسپاگتی 400 گرم
- روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
- پیاز ریز خرد شده 1 عدد
- سیر ریز خرد شده 1 حبه
- قارچ خرد شده 100 گرم
- نخود سبز 50 گرم
- شیر نصف پیمانه
- زیتون حلقه ای خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پاستا ساده سبزیجات
برای تهیه پاستای ساده سبزیجات درست مثل همه روش های تهیه پاستا ابتدا اسپاگتی را بپزید و آبکش کنید. هم زمان پیاز، سیر و قارچ را تفت دهید. نخود سبز، خامه ترش، شیر، زیتون، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید. در نهایت اسپاگتی پخته شده را با سس سبزیجات که تهیه نموده اید، مخلوط کنید و با ریحان و گوجه فرنگی تزیین و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله