مصرف شیر علائم بیماری ام اس را تشدید می نماید
به گزارش کد الکترونیک به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه های بن و ارلانگن-نورنبرگ با یافتن یک پروتئین خاص در شیر گاو به این نتیجه رسیده اند که همین مساله سلول های ایمنی بدن انسان را تحریک نموده و در نتیجه سلول های عصبی مغز افراد مبتلا به ام اس آسیب می بینند.
استفانی کورتن، محققی که از سال 2018 روی این موضوع کار می نماید، گفت: ما بارها و بارها از مبتلایان به ام اس شنیده ایم که هنگام مصرف شیر، پنیر یا ماست احساس بدتری دارند. لذا ما به یافتن دلیل این موضوع علاقه مند شدیم. اولین گام شناسایی ماده خاصی در شیر بود که می تواند علائم ام اس را افزایش دهد.
وی اضافه نمود: با آنالیز در تعدادی از موش ها، محققان دریافتند که کازئین مقصر اصلی این رویداد است. اما محققان بیشتر به این موضوع علاقه داشتند که چگونه این پروتئین خاص شیر می تواند باعث آسیب عصبی مرتبط با ام اس گردد.
آنالیز های بیشتر نشان داد کازئین باعث واکنش اشتباه سیستم ایمنی بدن می گردد. این بدان معناست که کازئین شبیه همان آنتی ژن هایی است که سلول های ایمنی را وادار به هدف قرار دادن اشتباهی سلول های مغزی سالم می نمایند. از همین رو افراد مبتلا به ام اس باید از مصرف لبنیات پرهیز نمایند.
منبع: خبرگزاری مهر