شرایط دمای هوا و بارش ها در تهران تا آخر هفته چگونه است؟
به گزارش کد الکترونیک، بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، شرایط جوی تهران همراه با بارش باران و برف، از امروز تا سرانجام هفته و کاهش دمای شبانه پیش بینی می گردد.
بر اساس تحلیل آخرین نقشه های هواشناسی و پیش یابی مدل های عددی، شرایط جوی استان تا روز چهارشنبه (7 دی ماه) در برخی نواحی استان تهران (برای مرکز و نیمه جنوبی در روزهای یکشنبه، اواخر وقت سه شنبه تا چهارشنبه) به ویژه نیمه شمالی با فعالیت متناوب سامانه بارشی، آسمان نیمه ابری تا ابری و در برخی ساعات همراه با بارش پراکنده باران گاهی همراه با برف و در ارتفاعات بارش برف، گاهی با کولاک و پدیده مه، پیش بینی می گردد.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، در بیشتر منطقه ها استان، به ویژه ارتفاعات، برای امروز دمای شبانه کاهش می یابد و ماندگاری آن تا انتها هفته مورد انتظار است. بعلاوه ایستگاه آبعلی با کمینه دمای 8- درجه سانتی گراد سردترین نقطه استان تهران در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان تهران فردا (5 دی ماه) نیمه ابری تا ابری گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای 1- و حدبیشتر دمای 9 درجه سانتی گراد و طی سه شنبه (6دی) قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی، به تدریج افزایش ابر و گاهی وزش باد ملایم با احتمال بارش پراکنده در شب با حداقل دمای صفر درجه و حدبیشتر دمای 9 درجه سانتی گراد پیش بینی می گردد.
مقدار بارندگی های طی شبانه روز گذشته استان تهران، در بارندگی های 24 ساعت گذشته تهران بارش 178.3 میلی متر ثبت شده که بیشترین مقدار بارندگی در ایستگاه شمیرانات-اقدسیه به مقدار 19.4 میلی متر است.
در ایستگاه های چیتگر 19/2، پردیس 18/1، ژئوفیزیک-تهران 18، میگون 16/4، دماوند 15/5، لواسان 15، شهریار 2/14، فرودگاه مهرآباد 14، آبعلی 14/2، فیروزکوه 7/2، فرودگاه امام 5/6 و ورامین 4/5 میلی متر بارندگی ثبت شده است. طی 24 ساعت گذشته برای ایستگاه فیروزکوه آلودگی و برای امین آباد بارندگی ثبت نشده است.
منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا