مسجد صورتی رنگ پوترا در مالزی
به گزارش کد الکترونیک، مالزی کشوری با مذهب رسمی اسلام است که این باعث شده مساجد باشکوهی در این کشور ساخته شود و موجب جذب گردشگران مسلمان به این کشور گردیده است، یکی از زیباترین مساجد مالزی، مسجد صورتی رنگ پوترا در کنار دریاچه پوتراجایا کوالالامپور است که با تمامی تصورات شما از طرح و معماری مساجد متفاوت است در ادامه با ویژگی های این مسجد بیشتر آشنا میشویم.

مالزی کشوری با مناظر طبیعی زیبا، غذاهای خوشمزه و هتل های لوکس است، در این شهر آنقدر تفریحات شاد و جاذبه های متنوعی وجود دارد که شاید ندانید که از کدام یک بازدید کنید. مردم مالزی مسلمان هستند و در این کشور مساجد زیادی وجود دارد می خواهیم یکی از زیباترین مساجد تور مالزی را که ایرانیان زیادی هم از آن بازدید می کنند به شما معرفی کنیم: مسجد پوترا.
درباره مسجد پوترا
مسجد پوترا با معماری چشم نواز خود از مدرن ترین مساجد دنیاست و گردشگران زیادی در تور مالزی از آن بازدید می کنند، این مسجد به افتخار اولین رئیس جمهور مالزی، پوترا، به این اسم نامگذاری شده است. تا حالا هر تصوری از مسجد داشتید را از ذهن پاک کنید و به مسجد پوترا با نمای صورتی رنگ خود به چشم دیگری نگاه کنید. مسجد در مرکز شهر کوالالامپور قرار دارد و اطراف آن را دریاچه پوتراجایا در بر گرفته است، فقط از یک طرف به خشکی راه دارد و وقتی از فاصله به آن نگاه می کنید فکر می کنید که در آب قرار دارد. رنگ صورتی این ساختمان در آب های دریاچه منعکس می شود و منظره ای تماشایی را به وجود می آورد. مساحت این مسجد 1.37هکتار است و همزمان 15 هزار نفر می توانند در آن جا شوند. چیزی که این مسجد را از مسجدهای دیگر متمایز کرده معماری منحصر بفرد و رنگ های زیبای آن است. از سه قسمت شبستان، حیاط و اتاق های آموزشی تشکیل شده است که هر بخش را برای شما توصیف می کنیم:
شبستان مسجد پوترا
در شبستان پنجره هایی با شیشه های رنگی وجود دارد که نور را به داخل می آورد، در این محل گنبد را از پایین می بینید، گنبدی که دورش با گل های صورتی تزئین شده، رنگ دیوارها سفید است اما گچ بری های صورتی رنگی دارد. 12 ستون دارد که به آن جلوه ای خاص بخشیده اند، در اطراف سالن نمازگزاران درهای چوبی بزرگی قرار دارد که نمازگزاران می توانند از هر کدام از این درها به این محل وارد شوند. این مسجد دو طبقه است طبقه اول آن برای 8000 نمازگزار مرد و طبقه دوم آن برای 2000 نمازکزار خانوم است.
حیاط مسجد پوترا
قبل از اینکه وارد شبستان این مسجد شوید از حیاطی سنگ فرش شده و خوش نقش و نگار عبور می کنید که حوض های چشم نوازی دارد و برای رسیدن به شبستان از ورودی بزرگی گذر می کنید که شبیه دروازه های قدیمی است.
اتاق های آموزشی مسجد پوترا
اتاق هایی برای تدریس دروس دینی در این مسجد وجود دارد که کتابخانه هم جزو آن هاست.
معماری مسجد پوترا
سبک مسجد زیبای پوترا اسلامی است و برای ساخت آن ایده هایی از مساجد دوره صفوی در ایران گرفته اند. شکل کلی مسجد شبیه به مساجد پارسی است اما مناره 116 متری اش شبیه به مناره مسجد شیخ عمر در بغداد و ستاره ای شکل است، دیوارهای سطوح پائینی آن شبیه مساجد مراکشی است، شیشه های رنگی که درها و پنجره ها استفاده شده آلمانی هستند، خوشنویسی های زیبایی در بنا به کار رفته و برای ساخت آن از ترکیبی از سنگ های مرمر و گرانیت استفاده شده است. گنبد آن 76 متر ارتفاع دارد و با کاشی های قرمز و صورتی پوشیده شده است، گنبدهای پلکانی کوچکتری هم در اطراف گنبد اصلی وجود دارد.
برای ورود به این مسجد هیچ هزینه ورودی لازم نیست پرداخت کنید. خانم ها نباید با لباس های تنگ وارد مسجد شوند و باید حجاب داشته باشند، در آنجا مقاله هایی برای آشنایی بیشتر با دین اسلام نیز ارائه می شود.