طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، ساده ترین دستور پخت پاستا

به گزارش کد الکترونیک، پاستا آلفردو یکی از غذاهای کلاسیک ایتالیایی است که با ترکیب ساده ای از پاستا، خامه، کره و پنیر تهیه می گردد. در طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان به جای پنیر پارمسان، از گودا یا موزارلا استفاده می گردد تا طعمی متفاوت و مناسب برای افراد حساس به پارمسان داشته باشد. این دستور بدون پنیر پارمزان، گزینه ای ایده آل برای علاقه مندان به پاستا است که در پی طعمی سبک تر و ملایم تر هستند.

طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، ساده ترین دستور پخت پاستا

با سس خامه ای غلیظ، کره خوش طعم و پنیر جایگزین، پاستا آلفردو شما نه تنها خوشمزه، بلکه مناسب برای رژیم های سبک تر هم خواهد بود. طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پنیر پارمسان در خانه ساده است و می تواند وعده ای سریع، شیک و لذیذ برای خانواده یا مهمانی ها باشد.

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان

  • پاستا فتوچینی 220 گرم
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • خامه غلیظ 1 و 1/4 فنجان
  • سیر 3 حبه بزرگ
  • پنیر موزرلا تازه پر چرب 1 فنجان
  • فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
  • نمک به اندازه لازم
  • جوز هندی به اندازه لازم
  • جعفری خرد شده به اندازه لازم

طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان

مرحله اول: پاستا را بپزید

در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، یک قابلمه بزرگ را پر از آب و کمی نمک کنید و روی حرارت بالا به جوش بیاورید. پاستا را مطابق دستور روی بسته بندی بپزید تا آل دنته گردد. حال پاستا را آبکش نموده و حدود یک پیمانه از آب پاستا را برای تنظیم غلظت سس تان نگه دارید. اگر از علاقه مندان به پنیر پارمسان هستید، طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان مناسب شما است.

مرحله دوم: سس را درست کنید

در ادامه طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت میانه ذوب کنید. سیر را خرد و به کره اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد گردد. خامه غلیظ را به تابه افزوده و حرارت را کم کنید. مرتب مواد داخل تابه را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست گردد. دقت داشته باشید که هنگام هم زدن، بعد از پنج دقیقه، خطی در سطح تابه باقی بماند. از طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ غافل نشوید.

مرحله سوم: پاستا و پنیر موزارلا را اضافه کنید

در مرحله سوم طرز تهیه پاستا بدون پنیر پارمسان، پاستا پخته شده را به سس اضافه نموده و با استفاده از یک قاشق چوبی، پاستا را کامل با سس مخلوط کنید تا عطر و طعم سس در اصطلاح به خورد پاستا فتوچینی برود. در ادامه پنیر موزارلا را هم به پاستا اضافه کنید. با قاشق یا کفگیر هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب گردد.

برای حفظ بافت خامه ای و براق پاستای ایتالیایی، در صورت احتیاج می توانید حدود یک چهارم پیمانه از آب داغ پاستای نگه داشته شده را به سس اضافه کنید..

مرحله چهارم: پاستا آلفردو را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا الفردو بدون پنیر پارمسان باید مزه سس را بچشید. در صورت تمایل، نمک، فلفل یا کمی جوز هندی برای طعم سس و پاستا اضافه کنید. حال در صورت تمایل با جعفری تازه خرد شده تزئین و سرو کنید.

نکات تکمیلی تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان

برای دستیابی به برترین طعم و بافت در تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، رعایت چند نکته ساده اما کلیدی اهمیت زیادی دارد. این نکات به شما یاری می نمایند تا سس خامه ای غلیظ، پاستای آل دنته و طعم متوازن پنیر جایگزین را به راحتی در خانه به دست آورید و تجربه ای لذیذ و حرفه ای از پاستای آلفردو داشته باشید.

پنیر جایگزین پارمسان در تهیه پاستا آلفردو

در تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، انتخاب پنیر جایگزین مناسب، نقش کلیدی در طعم و بافت نهایی دارد. پنیر موزارلا یا پنیر گودا کد الکترونیک گزینه هایی ایده آل هستند که با ذوب شدن، نه تنها سس پاستا را خامه ای و غلیظ می نمایند بلکه طعمی ملایم و دلپذیر هم به پاستا می بخشند.

استفاده از این پنیرها نه تنها باعث می گردد غذای شما برای افرادی که به پارمسان حساسیت دارند مناسب باشد، بلکه به شما امکان می دهد تجربه ای متفاوت و تازه از پاستای کلاسیک ایتالیایی داشته باشید.

اهمیت انتخاب پنیر موزارلا در تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان

انتخاب پنیر موزارلا مناسب در تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان اهمیت زیادی دارد، زیرا بافت و طعم نهایی سس را معین می نماید. برای برترین نتیجه، توصیه می گردد از موزارلای کم رطوبت و با چربی کامل بهره ببرید، ترجیحا تازه رنده شده. برندهایی مانند پنیر موزارلای کد الکترونیک گزینه ای ایده آل هستند که ذوب شدن یکنواخت و طعم غنی به سس آلفردو می بخشند. استفاده از موزارلای تازه هم امکان پذیر است، اما ممکن است کمی آبکی تر و بافت آن سفت تر گردد.

پاستا آل دنته چیست؟

آل دنته (Al dente) یک اصطلاح ایتالیایی است که برای پخت پاستا و بعضی سبزیجات به کار می رود و به معنای کمی سفت در وسط است. پاستا آل دنته هنگام جویدن نرم است، اما کمی مقاومت دارد و به هیچ وجه له یا خمیری نمی گردد، به همین دلیل فرم و بافت طبیعی پاستا حفظ می گردد و بعد از اضافه کردن سس یا نگهداری کوتاه مدت، له نمی گردد.

علاوه بر این، پخت پاستا به روش آل دنته از نظر سلامتی هم مزیت دارد؛ زیرا شاخص گلیسمی پایین تری ایجاد می نماید و انرژی را به صورت آهسته تر و ماندگارتر آزاد می نماید. این روش، تجربه ای خوشمزه و حرفه ای از پاستا کلاسیک ایتالیایی به شما ارائه می دهد.

سوالات متداول پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان

در تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، معمولا پرسش های مشترکی درباره انتخاب پنیر جایگزین، نحوه پخت پاستا و تنظیم غلظت سس مطرح می گردد. در ادامه به متداول ترین سوالات کاربران پاسخ داده ایم تا بتوانید این غذای محبوب ایتالیایی را در خانه به برترین شکل آماده کنید.

1. آیا می توانم از پنیر دیگری به جای گودا یا موزارلا استفاده کنم؟

بله، می توانید از پنیرهایی مانند چدار یا فیلا دلتا بهره ببرید. توجه داشته باشید که طعم سس ممکن است با تغییر پنیر متفاوت گردد.

2. آیا می توانم سس آلفردو را بدون خامه تهیه کنم؟

بله، می توانید از شیر پرچرب یا ترکیب شیر و آرد ذرت برای غلیظ کردن سس بهره ببرید.

3. چگونه می توانم پاستا آلفردو را برای تعداد بیشتری نفر آماده کنم؟

برای تعداد بیشتر، مقادیر مواد را به نسبت افزایش دهید. توجه داشته باشید که زمان پخت پاستا و سس ممکن است کمی افزایش یابد.

4. آیا نسخه بدون گلوتن این پاستا وجود دارد؟

بله، تنها کافی است از پاستا بدون گلوتن یا حتی سبزیجات بخارپز به عنوان جایگزین بهره ببرید.

5. چطور پاستا را آل دنته بپزم؟

پاستا را یک تا دو دقیقه کمتر از زمان درج شده روی بسته بپزید تا کمی سفت در وسط باقی بماند.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 مهر 1404 بروزرسانی: 14 مهر 1404 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 2592

به "طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، ساده ترین دستور پخت پاستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان، ساده ترین دستور پخت پاستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید