طرز تهیه آش رشته برای 15 نفر به همراه فوت و فن ها

به گزارش کد الکترونیک، برای پخت آش رشته برای 15 نفر کافی است مواد لازم برای تهیه آش رشته در تعداد کم را بدانید و همان را چند برابر کنید. در این مطلب علاوه بر آشنایی با مواد لازم برای پخت آش رشته برای 15 نفر، با طرز تهیه آش رشته و راز خوشمزگی آش رشته آشنا شوید.

طرز تهیه آش رشته برای 15 نفر به همراه فوت و فن ها

کد الکترونیک | سرویس آشپزی - آش رشته یک غذای محبوب ایرانی و اولین گزینه از لیست نذری های مرسوم در ایام مختلف است؛ شاید چون پختن آش رشته در تعداد زیاد به نسبت غذاهای دیگر آسان تر است و کمتر کسی هم پیدا می گردد که این غذا را دوست نداشته باشد. در این مطلب مقادیر و دستور پخت آش رشته برای 15 نفر آورده شده است.

مواد لازم برای تهیه آش رشته برای 15 نفر

مواد لازم

مقدار

سبزی آش (شامل تره ،جعفری،اسفناج و در صورت تمایل کمی گشنیز)

3 کیلو و نیم

رشته آش

400 گرم

نخود، عدس

هر کدام نصف پیمانه

لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لوبیا سفید

سرجمع با هم یک پیمانه بشوند

پیاز

2 یا 3 عدد عظیم

کشک

نیم کیلو

نعنا خشک

سلیقه ای

سیر

سلیقه ای

نمک، زردچوبه و ادویه

به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته برای 15 نفر

  • قبل از اینکه آغاز به پخت آش رشته خوشمزه تان کنید، باید حبوبات را در آب بخیسانید. این کار بهتر است یک شب قبل از پختن آش رشته انجام گردد. گفتنی است که عدس فقط یکی دو ساعت خیساندن می خواهد و نیازی نیست از یک شب قبل خیسانده گردد.
  • برای آغاز کار باید آبی که حبوبات را در آن خیسانده اید دور ریخته و بعد آن ها را در یک قابلمه یا زودپز بریزید تا بپزند. حبوبات شما در زودپز پس از 1 ساعت پخته خواهند شد، اما در پخت با قابلمه زمان پخت بستگی به جنس حبوبات و نژادشان دارد که خوش پخت هستند یا خیر! بنابراین برای پخت حبوبات چه بسا استفاده از زودپز بهتر باشد.
  • هنگام پختن حبوبات، به آنها نمک، ادویه یا روغن اضافه نکنید، چون باعث طولانی تر شدن عملیات پخت می گردد.
  • بعد از پخته شدن حبوبات نوبت به پختن سبزی آش می رسد. پس از اضافه کردن سبزی آش می توانید ادویه، زردچوبه و نمک را اضافه کنید.
  • شما می توانید برای خوشمزه تر شدن آش رشته تان به آن آب قلم (گاو یا گوسفند) یا آب گوشت اضافه کنید. البته اقدامات زیادی هست که می توان برای خوشمزه تر کردن آش رشته انجام داد که پیشنهاد می کنیم آن ها را در مطلب طرز تهیه آش رشته نذری و فوت و فن پخت آن بخوانید.
  • در همین حین که سبزی شما دارد پخته می گردد، می توانید مشغول تهیه پیاز داغ شوید. پس پیاز را خلالی کنید، آن را یک ظرف بدون روغن روی حرارت تفت بدهید و وقتی کمی طلایی شد، به آن روغن اضافه کنید.
  • وقتی که پیاز شما به آن اندازه که دوست دارید سرخ شد، کمی به آن زردچوبه بزنید و باز هم تفت بدهید. بعد زیر ظرف را خاموش کنید و پیاز داغ ها را کنار بگذارید.
  • به سراغ دیگ آش رشته تان بروید و اگر دیدید که محتویات دیگ در حال جوش خوردن هستند به آن رشته ها را اضافه کنید. پس از اضافه کردن رشته ها قابلمه را هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند.
  • در این فرصت که رشته آش می پزد می توانید دست به کار تهیه نعنا داغ و سیر داغ شوید.
  • بعضی از افراد مقداری از پیاز داغ و نعنا داغ را به خود آش رشته اضافه می نمایند، بعضی دیگر هم همه آن را نگه می دارند تا برای تزیین آش از آن استفاده نمایند.
  • اگر به آش تان حین پخت، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ اضافه نمی کنید، می توانید به آن کمی روغن مایع بزنید تا احتمال چسبیدن رشته ها به هم کمتر گردد.
  • بعضی افراد مقداری کشک یا قارا به آش در حال پخت اضافه می نمایند و بعضی تمایل دارند فقط حین خوردن آش کشک یا قارا مصرف نمایند.
  • بعد که پخت رشته که زمان کمی طول می کشد، آش شما آماده است. می توانید پس از اینکه آشتان را در ظرف کشیدید، آن را با کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنید.

سخن آخر

در این مطلب شما یاد گرفتید که چگونه آش رشته را برای 15 نفر بپزید. همان طور که ملاحظه کردید اصول پخت آش رشته در تعداد زیاد فرق چندانی با پخت آش رشته مثلا برای دو نفر ندارد. آنچه مهم است نسبت مواد است که می تواند خیلی هم سلیقه ای باشد! بعضی از افراد آش رشته پرحبوبات را ترجیح می دهند و بعضی دیگر دوست دارند آش رشته پر از رشته باشد. بنابراین قبل از اینکه دست به کار پخت آش رشته برای تعداد زیاد شوید، بهتر است این نسبت ها را در تعداد کمتر امتحان کنید تا بفهمید چه نسبتی برای شما مناسب تر است.

شما با چه مقادیری از مواد برای 15 نفر آش رشته می پزید؟ نظرات، تجربیات و سوالاتتان را به وسیله بخش نظرات و پرسش ها با ما و سایر کاربران سایت کد الکترونیک در میان بگذارید و چنانچه علاقه مند به پخت غذاهای نذری هستید، پیشنهاد می کنیم حتما سری هم به دستور پخت شله زرد نذری یا طرز تهیه شله قلمکار بزنید.

منبع: setare.com
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 1836

به "طرز تهیه آش رشته برای 15 نفر به همراه فوت و فن ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش رشته برای 15 نفر به همراه فوت و فن ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید