طرزتهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت
به گزارش کد الکترونیک، چیز کیک یخچالی از خوشمزه ترین دسر ها است که طعم و مزه ای بسیار عالی دارد و می توانید به سادگی در خانه آن را تهیه کنید. چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش را آورده ایم، نیازی به فر ندارد.
به گزارش کد الکترونیک به نقل از برترین ها
مواد لازم:
بیسکوییت: 200 گرم
خامه صبحانه: 200 گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: 200 گرم
کره:80 گرم
پودر ژلاتین: 10 گرم
آب: 1/3 پیمانه
پودر شکر: 5 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
پودر ژله با طعم دلخواه
برای شروع باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزیمش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از بیسکوییت سبوس دار (ساقه طلایی) استفاده میکنم.
حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کره ای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.
بعد قالب کمربندی رو به قطر دلخواه باز کرده و داخل ظرف سرومون میذاریمش، (من قطرش رو حدود 18 سانت در نظر گرفتم) بعد مخلوط کره و بیسکوییت رو داخلش ریخته و کاملا سطحش رو صاف میکنیم و با ته یه لیوان فشار میدیم تا منسجم بشه. تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجم تر بشه.
حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه.
بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه.
حالا ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم
مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد.
حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامه ای خودش رو بگیره.
بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژله ای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه و بعد روی مخلوط خامه بریزیمش.
حالا کافیه برای 2 تا 3 ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم کیک رو از قالب جدا کرده و سروش کنیم...
منبع: جام جم آنلاین