انتقاد ترکیه از موضع ضد ترک رسانه های آلمان در قبال کودتای نافرجام

به گزارش کد الکترونیک، وزیر امور خارجه و نخست وزیر ترکیه ضمن انتقاد به عدم همبستگی اروپا با آنکارا بعد از کودتای نافرجام در این کشور همچنین موضع گیری رسانه های آلمان در قبال این کودتا و شخص فتح الله گولن را دلسرد کننده و ضد ترک دانستند.

انتقاد ترکیه از موضع ضد ترک رسانه های آلمان در قبال کودتای نافرجام

با تورهای سفر به آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.

به گزارش گروه بین الملل کد الکترونیک به نقل از روزنامه هندلز بلات آلمان، نخست وزیر و وزیر امور خارجه ترکیه در آنکارا در حضور نمایندگان رسانه های آلمان تاکید نمودند که می خواهند با وجود اختلافات بر سر مسئله آزادی ویزا برای شهروندان ترک بر توافق پناهندگان با اروپا پایبند بمانند.

بن علی یلدریم، نخست وزیر ترکیه توضیح داد که ما اروپا را با پناهندگان تهدید نمی کنیم. مسئله آزادی ویزا ظاهرا به حاشیه رفته است. ما در این مسئله سرسخت و لجوج نیستیم.

مولود چاووش اغلو، وزیر امور خارجه ترکیه نیز تاکید نمود که آلمان و ترکیه تا به حال مسئولیت خود را به خوبی ادا نموده و باید همین گونه باقی بمانند. هر دو کشور تعهدات مشترکی دارند و باید دست در دست هم با هم کار نمایند.

وی همچنین این پیغام را ارسال کرد که ترکیه می خواهد روی طرح اجرای مجدد مجازات اعدام که رئیس جمهور کشورش بعد از کودتای نافرجام مطرح نموده بود انصراف دهد.

این دو مقام ترک هر دو از عدم همبستگی اروپا با کشورشان بعد از کوشش برای کودتای نافرجام شکایت کردند.

نخست وزیر ترکیه گفت: فتح الله گولن که آنکارا وی را به عنوان مغز متفکر کودتای نافرجام می داند در رسانه های آلمان صندلی وسیع و گسترده ای دارد. این تبلیغاتی برای یک قاتل ننگین است.

این دو مقام اروپایی با وجود انتقادهایی که به رسانه های آلمان و اروپا وارد کردند تاکید نمودند که خواستار ترمیم اختلافات در روابط بین آلمان و ترکیه هستند.

وزیر امور خارجه ترکیه تاکید نمود که با وجود همه اختلافات فعلی دوستی دراز مدت در اولویت قرار گرفته است. وی هیچ دلیلی برای اینکه روابط دو کشور باید بد باشد نمی بیند.

نخست وزیر ترکیه همچنین تصویب قطعنامه نسل کشی ارامنه در مجلس آلمان را یک ناامیدی بزرگ نامید.

وزیر امور خارجه ترکیه نیز بیانیه اخیر دولت آلمان مبنی بر اینکه قطنامه نسل کشی ارامنه تصویب شده در مجلس آلمان از نظر قانونی الزام آور نیست را تمجید کرد.

وی در عین حال تاکید نمود که مجلس آلمان با این اقدام خود زخمی را به مردم ترکیه زده است که به سرعت معالجه نشده و به زمان احتیاج دارد.

چاووش اغلو همچنان به فقدان همبستگی رسانه ها و مقامات آلمان با ترکیه بعد از کودتای نافرجام انتقاد وارد نموده و ضمن تمجید موضع دولت آلمان در برابر این کودتا از صندلی گسترده ای که رسانه های آلمان برای فتح الله گولن ایجاد نموده اند انتقاد نموده و چنین رویکردی را دلسرد نماینده دانست. در رسانه های آلمان به این ترتیب نمایش مضحکی به وجود آمده وتا زدن این تهمت پیش رفته اند که اردوغان این کودتا را خود برنامه ریزی نموده تا مخالفان را به سکوت وادارد. بعضی رسانه های آلمانی حتی درباره عدم موفقیت این کودتا ابراز دلسردی نموده اند. این یک موضع ضد ترک است.

منبع: تسنیم
انتشار: 10 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 893

به "انتقاد ترکیه از موضع ضد ترک رسانه های آلمان در قبال کودتای نافرجام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتقاد ترکیه از موضع ضد ترک رسانه های آلمان در قبال کودتای نافرجام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید