فیس لیفت تارا با مشارکت شرکت پژو

به گزارش کد الکترونیک، تقریبا دو سالی می گردد که از موضوع فیس لیفت تارا می گذرد اما تا به امروز هنوز انجام نشده است. چرا که طراحی این خودرو چندان مورد پسند مردم نیست. به همین جهت سعی کردیم به صورت اختصاصی طرحی از فیس لیفت این خودرو را آماده و به ایران خودرو پیشنهاد کنیم.

فیس لیفت تارا با مشارکت شرکت پژو

کد الکترونیک - مجتبی اسماعیلی: تصاویری که در ادامه مشاهده خواهید کرد مربوط به فیس لیفت تارا است که به صورت اختصاصی به وسیله کد الکترونیک و با استفاده از هوش مصنوعی اجرا شده است.

این روزها در فضای مجازی، شاهد فیس لیفت و حتی باز طراحی خودروهای داخلی که به وسیله ابزارهای گرافیکی یا هوش مصنوعی ساخته شده اند هستیم. اما تمامی آنها چند مشکل بزرگ دارند. از جمله اینکه به دلیل تمرکز روی تفاوت زیاد و بعلاوه زیبا شدن، از طراحی با خطوط پیچیده استفاده نموده اند که قابل اجرا نیستند. یا دست کم هزینه بالایی دارند و برای یک خودروی مالی بیش از حد گران هستند. در بعضی از این رندرها نیز تنها سعی شده است تا فیس لیفت یا باز طراحی خودرو، شبیه یک خودروی معروف گران قیمت گردد و از همان المان ها استفاده شده است. یعنی همان ایده اشتباهی که در سر خودروسازان داخلی هم هست!

ایده فیس لیفت تارا

برای فیس لیفت تارا از هوش مصنوعی یاری گرفتیم. اما از او خواستیم که فیس لیفت با حداقل تغییرات انجام گردد و در چهار چوب یک خودروی مالی حداکثر 15 هزار دلاری قرار بگیرد. بعلاوه محدودیت های ساخت قالب های بدنه و حتی چراغ ها در ایران خودرو را نیز به او گوشزد کردیم و از او خواستیم تا فرض کند این پروژه قرار است با مشارکت شرکت پژو انجام گردد. خودروی پژو 301 که نسخه فرانسوی تارا است هم برای الگو به هوش مصنوعی معرفی گردید.

تحلیل طراحی

همانطور که مشاهده می کنید فیس لیفت تارا خودروی شاهکاری از کار در نیامده و نباید هم در می آمد. اما حالا با یک خودروی متناسب تر طرف هستیم. اگر به بغل خودرو دقت کنید متوجه می شوید که تقریبا دست نخورده به جای مانده است و تنها طرح دستگیره درها و خط زیر درها اندکی تغییر یافته اند. چرا که پر هزینه ترین بخش فراوری بدنه یک خودرو، بخش جانبی آن است چون از قالبهای بسیار بزرگی برای فرم دهی استفاده می نماید. از همین رو این بخش باید تا حد ممکن دست نخورده، باقی بماند.

چراغ های جلو نیز طراحی ساده و تختی دارند.

در بخش عقب خودرو، چراغ های به هم پیوسته که مناسب خودروهای عضلانی پهن پیکر هستند، حذف شده اند. به جای آنها اما از چراغ های مستطیلی استفاده شده است که فاصله زیاد آنها، جبران عرض کم خودرو را می نماید. اینگونه تارا پهن تر از آنچه هست دیده می گردد.

فیس لیفت تارا نشان می دهد چنین طراحی های ساده و صادقانه ای مناسب خودروهای مالی هستند و نباید سعی کرد با استفاده از المان های یک خودروی 100 هزار دلاری در یک خودروی 10 هزار دلاری، هماهنگی و تناسب آن را از بین برد.

منبع: بیت ران
انتشار: 4 خرداد 1404 بروزرسانی: 4 خرداد 1404 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 2577

به "فیس لیفت تارا با مشارکت شرکت پژو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فیس لیفت تارا با مشارکت شرکت پژو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید