طرز تهیه جبنیه لذیذ، گوشفیل

به گزارش کد الکترونیک، جبنیه نوعی شیرینیست که مواد اولبه آن شامل آرد، پنیر و شکر است که در روغن سرخ شده و خیلی شبیه به گوشفیلی است که در اصفهان با دوغ سرو می شود.

طرز تهیه جبنیه لذیذ، گوشفیل

با ما همراه باشید و درباره ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.

بعضی از شیرینی ها در روغن سرخ و با شیره سرو می گردند. یکی از این شیرینی ها جبنیه است که مواد اولیه آن آرد، پنیر و شکر است که پس از هم زدن و مخلوط کردن مواد اولیه، درون روغن داغ ریخته و سرخ می نمایند. پس از سرخ شده شیره ای مخصوص بر روی آن ریخته و سرو مینمایند. البته شیره بنا به سلیقه ممکن است استفاده شود. طرز تهیه شیرینی در طعم آن بسیار مهم و موثر خواهد بود شایان ذکر است که بدانید این شیرینی عربی همان گوشفیل ایرانی است. طرز تهیه شیرینی با طعمی بی نظیر را در ادامه، خدمتتان ارائه خواهیم داد امیدوارم تهیه فرمایید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه جبنیه

آرد سفید2 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
خمیر مایه2 قاشق چای خوری
آب ولرم1/2 پیمانه
شیرخشک3 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای3 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه جبنیه

  1. تمامی مواد را مخلوط نمایید و هم بزنید یا به اصطلاح ورز دهید تا یکنواخت شود. بهتر است داخل مخلوط کن بریزید تا خمیر یکدست ایجاد شود.
  2. مواد یکنواخت شده را کنار بگذارید اگر دیدید موادتون شل است یک قاشق دیگر آرد بدان اضافه نمایید و مخلوط کنید (نباید خمیر به دست بچسبد).
  3. پس از آماده سازی خمیر، خمیر را به اشکال مورد نظر درآورید و بر روی دستمال تمیزی بگذارید و روی آن را به مدت 30 دقیقه بکشید تا کمی زمان ماندگاری داشته باشد.
  4. روغن را در تابه بریزید و خمیر قالب زده را داخل آن بندازید تا سرخ شود.
  5. جبنیه آماده سرو است با پسته پودر شده آن را تزیین نمایید، نوش جان...

نکات

  • می توانید به مواد شکر اضافه نکنید
  • برای سرو کردن شیرینی خود می توانید بر روی آن شیره یا عسل بزنید. همچنین میتوانید با پنیر بدون شیره و عسل آن را سرو نمایید.
  • می توانید برای سلامتی بیشتر از سرخ کردن، آن را قالب بزنید و بگذارید زیر دستمال و پس از 1 ساعت آن را در فر دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید و چک کنید تا روی شیرینی خود طلایی شود (ولی این شیرینی بیشتر با سرخ شدن طعم عالی خواهد داد).
  • همچنین می توانید از سفیده تخم مرغ فقط بهره ببرید و از قبل آن را بزنید تا به رنگ برف درآید. در این حالت برای قرار دادن در فر مواد شما پف خواهد نمود.

جبنیه

در زیر شربت جبنیه را نیز خدمتتان ارائه می کنیم تا طعم جبنیه شما دو چندان شود.

مواد لازم جهت تهیه شربت جبنیه

آب1 لیوان
شکر2 لیوان
وانیلنصف قاشق چای خوری
عرق هل 1 قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چای خوری
گلاب1 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه1 قاشق غذاخوری
آبلیمو به میزان کم برای دور قالب برای جلوگیری از شکرک

طرز تهیه شربت جبنیه

  • شکر را در آب حل کنید و سپس بر روس شعله بگذارید هم نزنید تا کم کم غلیظ شود.
  • پس از 8 دقیقه ماندن بر وری شعله و غلیظ شدن مواد (هل، گلاب، زعفران و آبلیموی تازه) را به آن اضافه کنید.
  • پس از 2 دقیقه آن را از روی شعله بردارید تا خنک شود.
نکات
  • پس از گذاشتن ظرف شکر و آب بر روی شعله آن را هم نزنید زیرا شکرک میزند.
  • ضروری است با قلمو دور ظرف آبلیمو بمالید تا از شکرک زدن جلوگیری کند.
بعد از اینکه شربت کمی خنک شد (نباید زیاد سرد بشه)، گوشفیل های سرخ شده را از ظرف روغن خارج نموده ودرصافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده شربت را روی آن بریزید و در کنار عزیزان با لذت فراوان میل کنید .منبع: setare.com
انتشار: 11 آذر 1399 بروزرسانی: 11 آذر 1399 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 1434

به "طرز تهیه جبنیه لذیذ، گوشفیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جبنیه لذیذ، گوشفیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید