روشن به جای تیره

به گزارش کد الکترونیک، این حلوای خوشمزه و مقوی هم تنوعی در خوراکی های سفره افطار یا سحری ایجاد می کند هم می تواند در ایام روزه داری کمک کند تا در طول روز کمتر گرسنه شده و ضعف نکنیم.

روشن به جای تیره

مواد اولیه

آرد برنج: نصف لیوان(2000تومان)

گلاب: نصف لیوان(1000تومان)

شیر: 3لیوان(3000تومان)

شکر: نصف لیوان(1000تومان)

نشاسته: نصف لیوان(1000تومان)

آب: 4لیوان

کره و روغن: به میزان لازم

خلال بادام یا خلال پسته برای تزیین: به میزان دلخواه

طرز تهیه

نشاسته را در 4لیوان آب ریخته، حل کرده و از صافی رد می کنیم. آردبرنج را هم در شیر که حتما باید سرد باشد ریخته، حل کرده و از صافی رد می کنیم. سپس دو مایع را در قابلمه مناسبی ریخته، با هم مخلوط کرده و شکر، کره و روغن را به آنها اضافه کرده و روی حرارت کم می گذاریم و تا وقتی که مایع به جوش آید و غلیظ شود مدام هم می زنیم تا نچسبد و نسوزد. چند دقیقه قبل از برداشتن حلوا از روی حرارت گلاب را اضافه کرده و کمی هم می زنیم. سپس بعد از کمی خنک شدن این حلوای خوشمزه با طعم متفاوت را در ظرف مناسبی ریخته و با انواع خلال تزیین کرده و سرو می کنیم.

نکات آشپزی

به دلیل استفاده از کره یا روغن بهتر است از شیر کم چرب استفاده کنیم تا حلوا خیلی چرب نشده و طعم بهتری بگیرد.

منبع: ضمیمه روزنامه کد الکترونیک / چاردیواری

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 2 خرداد 1400 بروزرسانی: 2 خرداد 1400 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 1767

به "روشن به جای تیره" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روشن به جای تیره"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید