در معاملات ملک مراقب کلاهبرداری ها باشید

به گزارش کد الکترونیک، افزایش سرسام آور قیمت مسکن سبب شده است تنوع کلاهبرداری های ملکی بیشتر شود و معاملات مسکن کار ساده ای نباشد.

در معاملات ملک مراقب کلاهبرداری ها باشید

کلاهبرداری های ملکی از دیرباز در کشور به عنوان یکی از جرایم معمول کلاهبرداری رایج بوده است. در این نوشتار از کد الکترونیک به موضوع کلاهبرداری در معاملات ملک می پردازیم.

کلاهبرداری در فروش املاک نیمه ساز و پیش فروش

اکنون پرونده هزاران مورد از انواع کلاهبرداری ها در خصوص واحد های آپارتمانی پیش ساخته و نیمه ساز در محاکم مطرح است.

یکی از بارزترین شیوه کلاهبرداری شیادان سودجو، فروش یک ملک به چند نفر است که اغلب در ساختمان های نیمه ساز و پیش فروش از این شیوه استفاده می کنند. اگر به این دست مطالب علاقه دارید به مطلب آیا بی دلیل می توان حکم تخلیه مستاجر را گرفت؟ مراجعه کنید.

کلاهبرداری در معاملات ملک با متراژ های غیر واقعی

یکی دیگر از متداول ترین روش های کلاهبرداران، پیش فروش املاک قبل از بهره برداری با متراژ های غیر واقعی است.

در این روش کلاهبرداران که به صورت سازمان یافته فعالیت می کنند، در زمان عقد قرارداد با متقاضیان، متراژ های غیر واقعی ارائه می دهند و از ناآگاهی خریداران از مقررات خرید و فروش ملک، قرارداد ها و متراژ های مسکن سوءاستفاده می کنند و مبالغ بیشتری به جیب می زنند.

کلاهبرداری در فروش ملک به صورت قولنامه ای

اغلب در کلاهبرداری با تنظیم قولنامه جعلی، کلاهبرداران یک ملک را به چند نفر می فروشند و متواری می شوند.

کلاهبرداری املاک با عنوان تسهیلات بانکی

یکی دیگر از شگرد هایی که کلاهبردارن و افراد سودجو در کلاهبرداری در معاملات خانه به کار می برند استفاده از اعطای تسهیلات ساختگی و دروغ است.

معمولا افرادی با تأسیس شرکت و انتشار خبر تسهیلات بانکی برای خرید ملک، اقدام به کلاهبرداری های بزرگی می کنند.

مبایعه نامه جعلی در کلاهبرداری املاک

هنگام خرید ملک، زمین و آپارتمان هر دو سوی قرارداد، هم خریدار و هم فروشنده باید از وضع سند آگاهی داشته باشند. سند را باید خریدار ببیند و با مشخصات ملک، زمین یا آپارتمان مطابقت داشته باشد.

بنابراین لازم است مالک یا مالکان احراز هویت شوند. چنان چه ملک و خانه به خریداران متعدد فروخته می شود، باید همه افرادی که نام آن ها در مبایعه نامه ذکر می شود در طی نوشتن قرارداد حضور فیزیکی داشته باشند.

در قسمت توضیحات مبایعه نامه تمامی شرایط طرفین قرارداد، مشخصات چک هایی که رد و بدل می شود و مبالغی که به صورت نقد واریز و پرداخت شده است، نوشته شود.

بسیاری از کلاهبرداری ها با جعل مبایعه نامه صورت می گیرد. مواردی که بدون خواندن مشتری یا فروشنده، در قسمت توضیحات به تأیید این افراد می رسد.

کلاهبرداران با نوشتن مبایعه نامه های جعلی و تمایل نداشتن افراد به گرفتن کدرهگیری که سیستم صادر می کند، اقدام به سودجویی و کلاهبرداری می کنند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب صدور چک در معاملات ملکی چه مشکلاتی دارد؟ مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 10 مرداد 1401 بروزرسانی: 10 مرداد 1401 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 2253

به "در معاملات ملک مراقب کلاهبرداری ها باشید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در معاملات ملک مراقب کلاهبرداری ها باشید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید