تاثیر ورزش های استقامتی و هوازی در کاهش تیروئید
به گزارش کد الکترونیک، یک متخصص پزشکی ورزشی معتقد است که اگر هنگام انجام فعالیت های ورزشی روزانه احساس می کنید فشار بسیار زیادی به بدنتان وارد می گردد، درد عضلانی دارید و زود خسته می شوید، دچار کم کاری تیروئید هستید.
دکتر احمد باقری مقدم در گفت وگو با کد الکترونیک، اظهار کرد: کم کاری تیروئید چون سبب کاهش سوخت و ساز بدن، بحث تعریق، خستگی زودرس و دردهای عضلانی می گردد، ورزش به ویژه ورزش های هوازی و استقامتی سبب افزایش سوخت و ساز بدن و بهبود تیروئید می گردد.
وی گفت: پیاده روی، دویدن آرام، دوچرخه سواری، طناب زدن و شنا با شدت متوسط از جمله ورزش هایی است که برای افراد دچار کم کاری تیروئید توصیه می گردد. همچنین این افراد باید ورزش های هوازی را به طور متناوب انجام دهند به طوری که اگر قرار است یک ساعت فعالیت ورزشی انجام دهند آن را طی 3 تا 20 دقیقه در طول روز تقسیم نمایند تا دچار خستگی زودرس نشوند.
این متخصص پزشکی ورزشی اظهار داشت: کوچکترین کاهش میزان مایعات بدن می تواند باعث افزایش غلظت خون گردد و در این هنگام کار پمپاژ توسط قلب سخت می گردد. یک راه برای اینکه تشخیص دهید دچار کم آبی هستید یا نه این است که قبل و بعد از ورزش، خود را وزن کنید. اگر بیش از دو درصد از وزن تان از دست رفته باشد، یعنی دچار کم آبی گردیده اید و باید بیشتر مایعات بنوشید. همچنین افراد مبتلا به کم کاری تیروئید برای این که در جریان ورزش مایعات زیادی را از دست ندهند، بهتر است در هوای گرم ورزش ننمایند تا دچار گرمازدگی و مسائل نشوند.
وی افزود: بهترین زمان ورزش برای افراد مبتلا به کم کاری تیروئید بعدازظهر است که باید سعی نمایند در شرایط کنترل گردیده به فعالیت ورزشی بپردازند.
باقری مقدم در سرانجام گفت: داشتن یک روز پر از استرس و خواب بد شبانه، هر دو باعث کاهش سطح انرژی و احساس خستگی می گردد. بنابراین اگر حین ورزش احساس خستگی می کنید، باید سبک و روال زندگی، شغل و دیگر روابط اجتماعی تان را از نظر میزان استرس آنالیز کنید.
منبع: خبرگزاری ایسنا