قابلیت تغییر نام پلی استیشن ممکن است همه اطلاعات کاربر را پاک کند، ولی اجرا می گردد

به گزارش کد الکترونیک، دو سه هفته پیش بود که از تصمیم جدید سونی برای فراهم کردن امکان تغییر نام کاربری پلی استیشن خبر دادیم. 12 سال از راه اندازی سرویس شبکه پلی استیشن یا همان PlayStation Network می گذرد و بالاخره قرار است کاربران این سیستم بتوانند نام هایی که برای خود انتخاب نموده بودند را تغییر دهند. با این حال، کاملا واضح است که راه اندازی این سیستم برای سونی آسان نبوده و قرار است با مسائل زیادی همراه شویم.

قابلیت تغییر نام پلی استیشن ممکن است همه اطلاعات کاربر را پاک کند، ولی اجرا می گردد

زمانی که از راه اندازی قابلیت تغییر نام کاربری پلی استیشن خبر دادیم، به این موضوع هم اشاره کردیم که سونی در تمام این سال ها به این دلیل چنین امکانی را فراهم ننموده بود، چون از نظر ساختاری توانایی اجرای آن را نداشت. این طور که خبرگزاری کوتاکو از چند بازی ساز شنیده بود، شبکه پلی استیشن به هر حساب کاربری یک شناسه یا ID اختصاص نداده است و از نام کامل حساب کاربری افراد استفاده می نماید. تمام بازی ها و تمام سرویس هایی که روی شبکه پلی استیشن ارایه می شوند، اطلاعات خود را مستقیما به اسم حساب کاربری فرد متصل نموده اند.

سونی بالاخره تصمیم گرفته است تا پس از سال ها درخواست کاربران، قابلیت تغییر نام کاربری را فراهم کند، ولی همان زمان هم شنیدیم که این تغییر نام با مسائلی همراه خواهد بود. سونی از شرکت های بازی سازی که بازی آنلاین دارند درخواست نموده است تا بازی های خود را برای پشتیبانی از سیستم جدید سونی آپدیت نمایند، ولی بسیاری از بازی های قدیمی که آپدیت نمی شوند، از کار خواهند افتاد.

به زودی به صورت آزمایشی امکان تغییر نام به تعدادی از کاربران پلی استیشن ارایه خواهد شد. سونی ایمیلی به کاربران پلی استیشن فرستاده و در آن گفته است که اگر می خواهند به صورت آزمایشی اسم کاربری خود را تغییر دهند، نسخه بتا آپدیت بعدی کنسول را دانلود نمایند.

با این حال سونی خودش در همین ایمیل از خطرات تغییر نام کاربری گفته است. بسیاری از بازی های قدیمی از نام های کاربری جدید پشتیبانی نخواهند کرد و ممکن است از کار بیافتند. از آن طرف، خود سونی گفته است که ممکن است کاربران پس از تغییر نام، دسترسی به برخی محتوای دانلودی یا خریدهایی که در فروشگاه های پلی استیشن انجام داده اند را از دست دهند. اطلاعات بازی ها، فایل های ذخیره، اطلاعات تروفی ها و خیلی دیگر از اطلاعات ممکن است پس از تغییر نام از بین بروند.

اطلاعاتی که رسما از سوی سونی درباره این موضوع ارایه شده را در ادامه بخوانید تا خودتان به وضعیت وخیم سیستم سونی پی ببرید.

نکته مهم این جاست که سونی می گوید ممکن است همه چیز خود را از دست دهید، ولی باز هم نام کاربری قبلی شما در برخی قسمت های بازی ها باقی بماند و به خودتان و بقیه نمایش داده گردد.

تغییر نام کاربری پلی استیشن، مثل همین قابلیت مشابه در ایکس باکس، رایگان نیست. کاربران باید برای هر بار تغییر نام 10 دلار پرداخت نمایند. نمی دانیم سونی چه تصوری از ارایه یک قابلیت جدید دارد. این شرکت می خواهد نه تنها در قبال تغییر نام کاربری شما، مبلغی از شما دریافت کند، بلکه می گوید نه تنها ممکن است تمام اطلاعات حساب کاربری خود را از دست دهید، بلکه نام کاربری قبلی تان هم حفظ خواهد شد.

کاملا واضح است که سیستم تغییر نام کاربری پلی استیشن آماده اجرا نیست و تا این همه مشکل حل نگردد، کاربران نباید سمت آن بروند. اینکه سونی همین حالا امکان تغییر نام را فراهم نموده و به وضوح به کاربران می گوید که باید با مسائل آن کنار بیایند و نمی خواهد مسوولیت آن ها را نمی پذیرد، موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن رد شد.

می دانیم که سال هاست کاربران پلی استیشن درخواست قابلیت تغییر نام کاربری خود را دارند. برخی کاربران نام هایی دارند که شاید 12 سال پیش ساخته شده اند و چندان مناسب نیستند و می خواهند آن ها را تغییر دهند؛ ولی به چه قیمتی؟

سونی حتی در یک جای دیگر اطلاعاتی که ارایه داده، می گوید که اگر پس از تغییر نام مسائلی برای حساب کاربری شما پیش بیاید، اگر به نام کاربری قبلی خود بازگردید، مسائل حل نخواهند شد و باقی خواهند ماند.

قابلیت تغییر نام پلی استیشن قرار است در سال 2019 کاملا اجرا گردد. امیدواریم این همه مشکل که سونی خودش از آن ها صحبت نموده، تا آن موقع حل شده باشند. ولی بدون شک با این حجم از مسائل، حتی به صورت آزمایشی هم نباید شاهد اجرای این قابلیت باشیم.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 18 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 اردیبهشت 1399 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 133

به "قابلیت تغییر نام پلی استیشن ممکن است همه اطلاعات کاربر را پاک کند، ولی اجرا می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قابلیت تغییر نام پلی استیشن ممکن است همه اطلاعات کاربر را پاک کند، ولی اجرا می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید