روش درست نگهداری از زعفران در خانه ، با این ترفند زعفران خوشرنگ و معطر می ماند
به گزارش کد الکترونیک، برای اینکه زعفران عطر و رنگ خوبی داشته باشد به این نکات توجه کنید.
به گزارش کد الکترونیک، برای اینکه زعفران عطر و رنگ خوبی داشته باشد به این نکات توجه کنید. هیچ وقت زعفران را پودر شده نگهداری نکنید. همواره آن مقداری را که می خواهید بهره ببرید پودر کنید؛ به این ترتیب رنگ و عطر زعفران بیشتر حفظ می گردد.
دم کردن زعفران با آب گرم، روشی سنتی است که بیشتر ما از آن استفاده می کنیم. روش مدرن هم این است که زعفران را با یخ دم می نمایند. اما کدام روش بهتر است؟ طبق تجربه افراد متخصص، روشی هست که رنگ و عطر زعفران را بیشتر می نماید. این روش ترکیبی از سنتی و مدرن است. اول زعفران آسیاب شده را داخل ظرف بریزید. بعد روی آن تکه یخی قرار دهید و بگذارید یخ خودش آب گردد. سپس روی آن آب جوش بریزید. این کار باعث می گردد به زعفران شوک وارد گردد و عطر و رنگ بهتر و بیشتری داشته باشد. البته استفاده از زعفران مرغوب و باکیفیت، در مقدار عطر و رنگ آن تأثیر بسیاری دارد.
منبع: همشهری آنلاین