استانبول، شهری بدون گرسنه

به گزارش کد الکترونیک، مردم استانبول هیچ وقت گرسنه نمی مانند. توی خیابان که باشند- که در بیشتر مواقع هستند- سرشان را به هر طرف برگردانند به هر حال چیزی برای خوردن پیدا می نمایند، با هر قمیتی. از بلوط، صدف و ذرت گرفته تا نخودپلو با مرغ، سمیت، ساندویچ ماهی کبابی با گوجه فرنگی، جعفری، پیاز و نانی شبیه لواش. حالا بماند که بخشی از روز را در کافه ها مشغول قهوه یا چای خوردن با باقلوا و چند جور شیرینی خیلی شیرین دیگر هستند. استانبول در میان گردشگران به خوردنی های ریز و درشتش معروف است. برای آشنایی با این خوردنی ها با بخش سوم این مقاله در مجله خبرنگاران همراه باشید.

استانبول، شهری بدون گرسنه

بهترین تجربه سفر را با تور ارزان استانبول در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.

اسکندر کباب استانبول

استانبولی ها در انتخاب مواد تشکیل دهنده غذاهای اصلی هم دست و دلباز بوده اند. خوردنی هایی دریایی، مرغ و تخم مرغ، گوشت قرمز، انواع سبزیجات، حبوباب و لبنیات و افزودنی ها، همه و همه در غذاهای استانبولی پیدا می گردد. به راحتی می توان گفت برای هر سلیقه ای بالاخره یک جور غذا هست. حتی بدغذاها هم در استانبول گرسنه نمی مانند. نهایتش این است که می فرایند کنار خیابان سمیت و پنیر می خورند. به این نان های حلقه ای که در ایران خودمان هم پیدا می گردد، می گویند سمیت.

اما غذاهایی که با گوشت قرمز تهیه می شوند، مهم ترین و محبوب ترین غذاهای اصلی استانبولی به تعداد می فرایند. ترک ها هم مثل ما کباب خور هستند. با دونرهاشان که آشنا هستید، اما برای خوردن یک اسکندر کباب لذیذ و اصیل باید تا بازار استانبول بروید. درست مثل چلوکباب های ما که خوبش را فقط در بازار می توان پیدا کرد.

کباب اسکندر یا اسکندر کباب چیزی شبیه به کباب دونر است -یعنی گوشتش طعم همان کباب های دونری را می دهد که در ایران هم پیدا می گردد- با سس گوجه فرنگی، نان پیده(که یک نوع نان استانبولی است اما به جایش می توان از نان بربری هم استفاده کرد) و ماست. درست کردن این کباب در خانه کار آسانی نیست. این طور که می گویند حتی خود استانبولی ها، یا دست کم مدرن هایشان، اگر هوسش را بکنند می فرایند رستوران.

خوردن اسکندر کباب آداب دارد. تکه های نان پیده یا بربری را تصور کنید که کمی در کره تفت داده شده و در سس گوجه فرنگی مخصوص اسکندر کباب خیس خورده. رویش تکه های نازک گوشت کبابی گوساله واقع شده است و کنارش هم کمی ماست. درستش این است که یک تکه از نان خیس خورده را بردارید، توی ماست بزنید و بعد تکه ای از گوشت را رویش بگذارید و به این صورت طعم یکی از خوشمزه ترین غذاهای جهان را تجربه کنید. با خرید آنلاین بلیط تهران استانبول در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید.

پیتزا اسکندر

استانبولی ها آن قدر به اسکندرکباب علاقه دارند که حتی پیتزایش را هم درست نموده اند. گوشت و سس گوجه فرنگی و ماست اسکندر کباب را برداشته اند و گذاشته اند روی پایه پیتزا یعنی خمیر و پنیر. نتیجه می گردد چیزی که در این تصویر مشاهده می کنید؛ بدون شک یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای جهان.

برای خرید بلیط هواپیما به صفحه اصلی سایت مراجعه کنید.

منبع: مجله دور و نزدیک
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 1904

به "استانبول، شهری بدون گرسنه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استانبول، شهری بدون گرسنه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید