اجرای 12 طرح بین المللی در حوزه صنایع غذایی با کشورهای خارجی
به گزارش کد الکترونیک، مدیر گروه همکاری های بین المللی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از اجرای 12 طرح با کشورهای خارجی اطلاع داد.

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.
به گزارش کد الکترونیک، مرضیه حسین نژاد در نشستی خبری گفت: مرکز همکاری های بین المللی این موسسه از سال گذشته با هدف توسعه تعاملات بین المللی و برون مرزی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه ما توانستیم طی این مدت با محققان خارجی ارتباط برقرار کنیم خاطر نشان کرد: بر این اساس 12 طرح پژوهشی به صورت مشترک یا به نتیجه رساندیم یا در حال انجام است.
حسین نژاد خاطر نشان کرد: 34 تفاهم نامه بین المللی با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی سراسر کشورهای جهان منعقد کردیم که از دل این تفاهم نامه ها 12 طرح به وجود آمدند.
به گفته عضو هیات علمی موسسه پژوهشی و صنایع غذایی این موسسه یکی از 9 عضو برجسته انستیتو متخصصان علوم و صنایع غذایی است که در راستای تعاملات کشورها و اساتید تاثیر زیادی دارد.
وی بیان نمود: تا کنون با تایلند، پاکستان، روسیه، انگلستان، نیوزلند، چین، روسیه طرح هایی را در حال انجام داریم.
مدیر گروه همکاری های بین المللی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه این طرح ها به صورت 50 درصدی انجام می شوند، گفت:بعد از اجازی طرح ها نتایج آن به اشتراک گذاشته می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا