سوءاستفاده از اپلیکیشن رسیدساز هنگام خرید

به گزارش کد الکترونیک، اگرچه امروزه استفاده از اپلیکیشن ها برای فعالیت های روزمره اقدامی متداول است، اما برخی از برنامه ها هستند که با اهداف مجرمانه طراحی شدند. اپلیکیشن رسیدساز یکی از این نمونه هاست که هنگام خرید مورد سوءاستفاده افراد سودجو قرار گرفته است.

سوءاستفاده از اپلیکیشن رسیدساز هنگام خرید

به گزارش کد الکترونیک، این روزها شاهد یکه تازی اپلیکیشن های مختلف هستیم، اپلیکیشن هایی که توانایی انجام کارهای فراوانی را در فضای مجازی دارند، از پرداخت گرفته تا خرید، دانلود و غیره. این روزها حتی در تاکسی ها اپلیکیشن هایی را مشاهد می کنید که می توانید با آن ها کرایه خودرو خود را پرداخت کنید و دیگر مشکل پول خرد و غیره نداشته باشید.

در کنار این اپلیکشن هایی که هر روزه تبلیغ می شوند تا کاربران با نصب آن ها کارهای روزانه خود را به راحتی انجام دهند، شاهد فراوری اپلیکیشن هایی هستیم که بی سروصدا وارد بازار می شوند و گاهی اوقات از سوی مجرمان حرفه ای سایبری طراحی و فراوری گردیده اند و افراد سودجو می توانند از آن ها استفاده مجرمانه داشته باشند.

از طرفی برخی کاربران از اپلیکیشن های تلفن همراه استفاده غیرمجاز می نمایند؛ در گزارش منتشره در وب سایت پلیس فتا به این اپلیکیشن ها اشاره گردیده است؛ اینکه این روزها شاهد طراحی اپلیکیشن های رسیدساز هستیم که برخی از مجرمان سایبری با نصب برروی گوشی خود و سوءاستفاده از قابلیت های آن اقدام به کلاهبرداری از افراد هنگام خرید از فروشگاه ها کردند. این برنامه ها شاید در ابتدا با هدف شوخی دوستانه طراحی گردیده اما نه تنها افراد سودجو آن را شوخی در نظر نگرفته بلکه کاملا جدی با آن برخورد نموده و از آن استفاده های مجرمانه می نمایند.

این افراد بعد از خرید از فروشگاه ها و یا هنگام پرداخت بدهی های خود، ادعا می نمایند که وجه مورد نظر را به حساب قربانی واریز نموده اند و رسید طراحی گردیده را به عنوان مدرک به فرد مخاطب ارائه می دهند. رسیدی که فاقد اعتبار بوده و هیچ ارزشی ندارد. این رسید جعلی شامل نام و نام خانوادگی، شماره کارت و مبلغ واریزگردیده به حساب مقصد است. در این حالت اعتماد فرد قربانی بعد از دیدن نام و شماره کارت خود جلب گردیده و در ظاهر هیچ مورد مشکوکی وجود ندارد. بنابراین افراد باید مراقب تراکنش های بانکی خود باشند.

یکی از مهمترین راه ها برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی و یا اطلاع از دریافت وجوه مختلف، فعال بودن سامانه پیامک حساب بانکی است. در این صورت شما از انجام هرگونه تراکنش بانکی و دریافت یا برداشت از حسابتان آگاه خواهید شد. کاربران باید بعد از انجام هر تراکنش بانکی به خصوص تراکنش های با مبالغ بالا، حتماً موجودی حساب خود را چک نموده و از واریز وجه مطمئن شوند.

البته بر اساس گزارش های دریافتی، پس از آنالیز های مورد احتیاج، اقدامات و هماهنگی های لازم درباره حذف این اپلیکیشن از مارکت های داخلی انجام گردیده و در حال حاضر دریافت این اپلیکیشن از مارکت های داخلی امکان پذیر نیست. اما همواره اعتماد نابجا به کاربران آنلاین در فضای مجازی می تواند زمینه ساز کاهش امنیت کاربران در فضای مجازی گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 آبان 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 75

به "سوءاستفاده از اپلیکیشن رسیدساز هنگام خرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوءاستفاده از اپلیکیشن رسیدساز هنگام خرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید