سفر به آمریکا: معرفی آمریکایی هایی که زندگی در کره شمالی را انتخاب نموده اند

به گزارش کد الکترونیک، در طول جنگ کره شش سرباز آمریکایی به صورت داوطلبانه تصمیم گرفتند که به کره شمالی بگریزند. آنها به دلایل گوناگونی فکر می کردند که زندگی در یک حکومت تمامیت خواه، به خدمت در ارتش ترجیح دارد و به میل و اراده خود از منطقه غیرنظامی ای که کره جنوبی و کره شمالی را از یکدیگر جدا می کرد، گذشتند. بیشتر این فراریان، از آن موقع تا به امروز بدون اینکه این قلمروی منزوی را ترک نمایند، مرده اند. اما فقط یک نفر از آنها هنوز هم زنده است و به عنوان یک شهروند خوشنود کره شمالی، به زندگی خود ادامه می دهد.

سفر به آمریکا: معرفی آمریکایی هایی که زندگی در کره شمالی را انتخاب نموده اند

اگر علاقمند به دریافت خدمات ویزای توریستی آمریکا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور آمریکا از نیویورک، واشنگتن، لس آنجلس، سان فرانسیسکو و لاس وگاس دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

جیمز جوزف رسناک

جیمز جوزف رسناک یکی از شش سربازی است که در طول جنگ کره، به کره شمالی فرار کرد. در ابتدای دهه 60، رسناک به عنوان یک سرباز درجه اول ارتش آمریکا در منطقه غیر نظامی کره شمالی حضور داشت. او پس از جعل امضا در اوراق اداری ارتش آمریکا، از خدمت نظام فرار کرد. او به جای آنکه با تنبیه از طرف ارتش روبرو گردد، از منطقه ای مین گذاری شده گذشت و به کره شمالی پناهنده شد.

در طول منطقه غیر نظامی، رسناک با تعداد بیشتری از سربازان فرارای آشنا شد و به همراه آنها گروهی تشکیل داد تا افراد بیشتری را از ارتش به سمت پناهندگی به کره شمالی ترغیب نمایند. در سال 1966 او به همراه چهار نفر دیگر، کوشش کردند تا با تقاضای پناهندگی به سفارتخانه اتحاد جماهیر شوروی، کره شمالی را ترک گویند. اما کمی بعد تصمیم گرفتند که در همان کشور باقی بمانند. رسناک تا کنون سه بار ازدواج نموده است و هم اکنون به عنوان هنرپیشه و معلم زبان انگلیسی در پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی، مشغول به کار و زندگی است.

چارلز رابرت جنکینز

چارلز رابرت جنکینز در زمان خدمتش در کره شمالی به سال 1965، هنگامی که مشغول دادن پاس شب بود، در حالت مستی، از منطقه غیر نظامی کره شمالی عبور کرد. او پس از ورود به این کشور، با این فکر که احتمالا او را به اتحاد جماهیر شوروی فرستاده و سپس به آمریکا باز می گردانند، خود را تسلیم کرد. او بعدتر، به خاطر تصمیم به ترک ارتش، خود را بسیار سرزنش کرد.

این کهنه سرباز،در سال 2004، به ژاپن سفر کرد و خاتمه توانست شرایط خود را به اطلاع اردوگاه ارتش آمریکا برساند. پس از گذراندن مدت تنبیه اش به خاطر ترک خدمت، او را به آمریکا بازگرداندند تا بتواند مادرش را دیدار کند. او که حالا 74سال دارد و به همراه همسر و فرزندانش در ژاپن زندگی می نماید، امیدوار است که تا هنگام مرگ همان جا بماند.

کمونیست بی میل

پس از ترک کره شمالی، جنکینز یادنامه ای با عنوان کمونیست بی میل نوشت. در این یادداشت، او به توصیف زندانی شدن خود در یک اتاق به همراه چهار فراری دیگر پرداخت. این افراد ضمن این که شدیدا توسط مامورین کتک می خوردند، مجبور بودند تا فلسفه کیم ایل سونگ را خوانده و به خاطر بسپارند. آنها البته از امکان معاشرت با خانم های کره ای برخوردار بودند.

جری وین پریش

جری وین پریش در 6 دسامبر 1963 از منطقه غیر نظامی کره شمالی عبور کرد. دلیل فرار او از خدمت ارتش این بود که فکر می کرد چنانچه به ایالات متحده بازگردد، پدر زنش او را خواهد کشت. این شخص فراری، شهروندی کره شمالی را دریافت کرد و به سرعت با زنی لبنانی ازدواج نمود. او پیش آنکه به دلیل بیماری کلیه، در سال 1998 از جهان برود، به مدت دو دهه در دفتر ارتباطات دانشکده زبان های خارجی مشغول به کار بود.

لری آلن ابشیر

لری الن ابشیر اولین سرباز آمریکایی بود که در طول جنگ کره، از منطقه غیر نظامی عبور کرد. پس از آن، او و دیگر رفقای فراری اش، به دلیل بازی در نقش آدم های شرور آمریکایی در فیلم های کره شمالی، به افراد بسیار مشهوری در این کشور تبدیل شدند. بر اساس ادعای دیگر فراریان همراه او، ابشیر بسیار جذب زبان کره ای شده بود. با وجودی که خود زیاد در صحبت کردن به این زبان، روان نبود. او، زمانی که 40 سال بیشتر نداشت، بر اثر یک حمله قلبی در سال1983، جان خود را از دست داد.

جوزف تی.وایت

در سال 1982، جوزف تی.وایت به قفل دروازه منطقه غیر نظامی کره شمالی شلیک کرد و به همراه کوله پشتی ای پر از اسناد و مدارک دزدی که حاکی از محل اختفای مین های کره جنوبی بود، به کره شمالی فرار کرد. این سرباز، سریعا در رسانه های کره شمالی حاضر شد و به تقبیح فرهنگ آمریکا پرداخت. البته این در حالی است که در ارتباط با صحت این موارد ضبط شده، شک هایی وجود دارد. وایت، پیش از آن که در رودخانه چونگ چون غرق گردد، تنها دو سال در کره شمالی زندگی کرد. جسد او، هرگز پیدا نشد.

روی چانگ

سرباز درجه اول، روی چانگ (نام او به هنگام تولد، چانگ ریو ساپ بود) از فرزند خانواده ای مهاجر از کره جنوبی بود که برای دریافت هزینه تحصیل، به ارتش پیوسته بود. او در سال 1979 هنگامی که مشغول خدمت در آلمان غربی بود، از خدمت فرار کرد و بعد تر نام او به عنوان فراری ثبت شد. دو ماه پس از ناپدید شدن این سرباز، کره شمالی، پناهندگی او را بیان کرد. مقامات آمریکایی و پنتاگون، ادعای کره شمالی مبنی بر پناهندگی چانگ را پذیرفتند اما خانواده او اصرار داشتند که پسرشان ربوده شده است. هیچ کس نمی داند که نهایتا چه بر سر چانگ آمده است.

عبور از مرز

در سال 2006، فیلم سازان بریتانیایی، دنیل گوردن و نیکولاس بونر، مستندی به نام عبور از مرز را درباره سرباز آمریکایی پناهنده تحت عنوان جیمز جوزف رسناک عرضه کردند. این فیلم سعی دارد تا زندگی روزمره کاملا مدرن رسناک را در کره شمالی نشان دهد و همچنین به زندگی دیگر آمریکایی های پناهنده به کره شمالی بپردازد.

منبع: کجارو / allday.com
انتشار: 8 بهمن 1399 بروزرسانی: 8 بهمن 1399 گردآورنده: ecods.ir شناسه مطلب: 1543

به "سفر به آمریکا: معرفی آمریکایی هایی که زندگی در کره شمالی را انتخاب نموده اند" امتیاز دهید

1 کاربر به "سفر به آمریکا: معرفی آمریکایی هایی که زندگی در کره شمالی را انتخاب نموده اند" امتیاز داده است | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر به آمریکا: معرفی آمریکایی هایی که زندگی در کره شمالی را انتخاب نموده اند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید